Vintage Joensuu

index4

Tulevaisuuden työ muodostuu luoville aloille. Se tulee olemaan hyvin sirpaleista ja projektiluontoista. Joensuussa 15 luovan alan ammattilaista luo uutta työtä. Yhdessä. Ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Fyysisessä, digitaalisessa ja sosiaalisessa ympäristössä.

Elämme muutosten aikaa. Maailma muuttuu ehkä nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Digitalisaatio muuttaa maailmaa enemmän kuin sähkö aikanaan. Isoja asioita. Isoja muutoksia.

Joensuussa rakennetaan uutta työtä. Tulevaisuutta. Ja tulevaisuus alkaa nyt. Miltä se sitten näyttää? Se tulevaisuus. Eihän sitä voi kukaan tietää. Mutta tulevaisuutta voi aina ennakoida, miettiä mitä se tulee pitämään sisällään. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ja miettiä mihin suuntaan ollaan menossa. Mitä voi ennakoida. Ja miten.

Työnteon tapa on muuttunut täysin. Työtä ei voi enää suunnitella, toteuttaa ja raportoida siinä muodossa, missä aiemmin. Maailma on liian nopea sille. On ketterän kehittämisen ja kokeilukulttuurin aika. Joensuussa otamme haasteen vastaan ja lähdemme rakentamaan uutta työtä luoville aloille. Ketterästi kokeillen.

Me rakennamme vuorovaikutuksen kenttiä, joissa voi piipahtaa. Tai viipyä pidempäänkin. Tiedossa on ainutlaatuisia kokemuksia, tarinoita ja palveluita. Tule mukaan seuraamaan miten uusi työ syntyy. Kauppakeskus Iso Myyhyn, Tervetuloa!