Muutosmuotoilijoiden voimannäytös

Heräsin tänä aamuna Lappeenrannasta joskus viiden aikaan ja nousin ylös. Mietin että nytkö se päivä on. Ja sehän on. Vintage Joensuu Vol2 muutosmuotoilijoiden voimannäytös. Se päivä kun muutosmuotoilijat näyttävät ja tekevät sen mitä osaavat. Kolmessa tiimissä, kolme henkeä, tietenkin.

c5lljzkxuaa2jv3

Muutosmuotoilijat ottivat alustakseen Kokeilevan Suomen huoneen taulut. Muutosmuotoilijat veivät nämä kokeilut käytäntöön. Joensuun kaduille ja torille. Katukuvaan ja ihmisille. Kokeilukulttuuria, nopeita kokeiluja, vuorovaikutteista tekemistä. Aitoja kokemuksia ja elämyksiä, hyvää mieltä ja merkityksellisyyttä. Kulttuuria, taidetta, kirjallisuutta, makuja, tekoja.

Ihan en osannut odottaa mitä kaikkea neljässä tunnissa voi tapahtua. Mitä kaikkea Joensuussa syntyy kun muutosmuotoilijat alkavat tuottamaan elämyksiä.

No mitä sitten tapahtui? Mitä voimannäytöksessä saatiin aikaan?

30e120c16de8c2350f3eded1ca691499

Ainakin työtä. Sitä työtä mitä tässä nyt on haettu monta vuotta. Aika uskomatonta.

Hankittiin kuusi erilaista kirjaa. Eri genreistä. Tietenkin ohjeella varustettuna. Ohjeena lukeminen ja tiedon jakaminen. Kirjan pistäminen eteenpäin. #kirjakierros

Yllättävä musiikkiesitys. Konservatoriolta löytyi Risto Piirainen. Innostui täysin. Ei ihan tiennyt mistä, mutta mukana ollaan! Ihailtava asenne. Herra Piirainen esiintyi karjalankielellä yllätyskeikan Kahvila Houkutuksessa.

c5lwxp6waaes-77

Te-palvelut. Mahdollistavat tämän kaiken. Ei TE-palvelut ole mitään pakkopullaa. Halusimme muistuttaa siitä, Te-palvelut ovat mahdollistajia. Kiitos TE-Palvelut!

Ja paljon paljon muuta! Joista voit lukea ihan pian täältä blogista. Twitteristä löydät #voimannäytös #huoneentaulut