Muutosmuotoilua Joensuussa. Aina.

Olemme saavuttaneet aika paljon noin vuoden aikana. Ensimmäinen muutosmuotoilijoiden aalto aloitti Joensuussa helmikuussa 2016. 15 luovan alan ammattilaista lähti kohti uutta, porukalla ja rytinällä. Matka kesti 130 päivää. Elokuussa 2016 aloitti toinen aalto Vintage Joensuu Vol2, jossa 12 luovan alan ammattilaista aloitti uuden 130 päivän matkan.

Yhteensä 260 päivää. Huikeita kokemuksia. Luovan alan ammattilaisia. Osaaminen laajeni huimasti. Se rikastui. Uusia verkostoja syntyi ja syntyy edelleen. Ihan koko ajan. Ihan joka puolella. Uutta työtä todentotta syntyi. Pohjois-Karjalaan ja pikkuisen englantiin ja Pietariin. Oikeasti koko maailmaan, koska uusi työ on ajasta ja paikasta riippumatonta.Kaikki 26 osaajaa, ammattilaista, muutosmuotoilijaa on nyt näytteneet voimansa. Mutta muutosmuotoilijoiden polku ei ole tässä, se jatkuu aina. Muutosmuotoilu on nimittäin asenne. Se on ajattelutapa. Se on kokeilukulttuuria. Ketterää kehittämistä. Se on resurssien ja osaamsien suuntaamista oikeisiin paikkoihin. Se on elämyksiä ja kokemuksia. Se on yhteistä suunnittelua ja heittäytymistä. Se on tekemistä. Sitä se ennen kaikkea on.

Kiitos muutosmuotoilijat
Sari, Kati, Patrik, Anita, Nina, Jonna, Merja, Esa, Tero, Sohvi, Tarmo, Anna-Kaisa, Päivi Kuu, Irina, Päivi Koo, Maarit, Mikko, Ia-Päivikki, Mari, Kati, Juha, Sanna, Myléne, Ulla, Joni, Merja, Sauli ja Risto. Kiitos.

Kiitos mahdollistamisesta
Tiina Köngäs-Siira Pohjois-Karjalan Te-palvelut. Kiitos. Pohjois-Karjalan ELY-keskus. Kiitos.

Kiitos yhteisestä matkasta
Suomen Punainen Risti ja Suomela, Koivikon Kievari, Kaupungijohtaja Kari Karjalainen, Kuvan maailma, Painted by Cakes, Hotelli Aada, Jukola ry, Hammaslahden seudun kyläyhdistys, Pelastakaa Lapset ry, Hotelli Ruusuhovi, Pohjois-Karjalan Kansanterveys ry, Healing Drum, Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, Botania, Koivupiha, Tarjan muotipuoti, Päivi Kupiainen, Paalasmaan kyläyhdistys, Vaarakirjastot, Erä-Eero, JuriS Travel. Kiitos.

Kiitos innostuksesta
Johanna Kotipelto, kokeileva virkamies lainassa verolta, rakentamassa Kokeilun paikkaa Valtioneuvoston kansliassa.
Riitta Uosukainen, Valtioneuvos.
Annukka Larkio, Vantaankaupungin kulttuurijohtaja.
Petteri Ikonen, Tat.
Hanna Ketonen, opetusneuvos. Kiitos.

Kiitos ajatuksista Kultatuolissa
Riitta Papunen, Eve Pietarinen, Petri Varis, Janne Sivonen, Marketta Väänänen, Kari Kola, Kari Karjalainen, Pirjo Repo. Kiitos.

Kiitos Joensuu ja Pohjois-Karjala. Tästä on hyvä jatkaa.
Kiitos muutosmuotoilijat ja Vintage Joensuu.

Saara Utti ja tamoralaiset

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s