Tosi helppo – vähän haastava – Rohkea veto

Huomenta ja uutta viikkoa Vintage Joensuu!

On sunnuntai-ilta ja Joensuunjuna lähtee 12h kuluttua – eväät on tehty ja odotan innolla, sekä kivalla jännityksellä, teidän tapaamista!

Ajattelin että harjoittelen teidän kanssa Tamoran suosimaa ubiikkia kanssakäymistä ja digitalista vuorovaikusta tälläisellä kaavalla:

  • Tänään sunnuntai-iltana – eli  ihan just kohta… –  twittaan että @vintagejoensuu huomenna, maantaina nähdään ja sillä aikaa katsokaapa blogi siellä kun on teille viesti
  • Täällä blogissa, tässä alla, on tehtävä, joka tulee oikeastaan Rastantilta, sillä Antti kirjoitti minulle:

… olin Joensuussa puolitoista päivää, ja keskustelujen jälkeen mietin mistä heille olisi aitoa hyötyä: näkyvyys – ja erityisesti sosiaalisen median näkyvyys. Katsottiin muutama video-cv ja ehdotin että tekisivät sellaisen yhdessä, toistensa avulla. Niin siitä tulisi parempi kuin yksin.  Ja erityisesti tässä yhteisössä.

Painotin ettei sen todellakaan tarvitse olla elokuva-tason viimeistelyä, vaan mahdollisimman toteutettavissa olevaa. Jotkut kuvaa näitä videoita kaupungilla kävellessään.

He tuntuivat tykkäävän ideasta mutta sanoivat että tarvitsevat aikaa miettiä minkälaisen videon haluaisivat. Annoin heille kotiläksyksi miettiä sen ja kokoontua yhdessä kuvaamaan toisilleen videot. Ollaan yrittäjämäisiä työnhakijoita.

Ja nyt siis se tehtävä:  kolme tasoa, eli valitse itsellesi sopivin

Kolmen ryhmissä:  jokainen kertoo ryhmässä oman ideansa ja kaksi muuta auttavat ideoimaan ja jalostamaan ytimekkään max 1min puheen videointia varten.

Helppo:

Kerro videossasi yksi kiva juttu menneisyydestä (jotain jota tehdessäsi koit saaneesi siitä jotain) ja yksi asia mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Mieluiten työntekoon liittyvä.

Vähän haastava:

Lyhyt henkilöesittely CV:n liitte-linkiksi mihin tahansa työhakemukseen jossa kerrot omat vahvuutesi ja jonkun toisen antamat kehut (erottautuu edukseen aivan varmasti!).

Rohkea veto:

Kohdennettu videotyöhakemus unelmatyöpaikkaan jossain tietyssä, valitussa firmassa.

 

Ja kaikki rennolla ja iloisella otteella tietysti.

Nähdään pian ja jatketaan juttuja fyysisesti Vintagella Joensuussa!

 

T. Jasmiina

Twitter: @helloHKI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s