Yllättävä uusi työ

Suuri puhallus tänään Vintage Joensuussa! Kauan odotettu vierailija Jaana Utti saapui lumen ja rännän keskeltä.

img_3230

Uutta työtä, digiloikkaa, osaamisesi tuotteistamista -monia teemoja, joita päivän aikana sivuttiin. Mistä se uusi työ löytyy? Kadulta, kauppakeskuksesta, mistä? Varmaa on ainakin, ettei se löydy perinteisiä kanavia käyttäen. Perinteisestä työttömyydestä tulee varmasti tukalampaa. Työelämä pirstaloituu. Uusia tapoja työllistymiselle löytyy ja yrittäjyyttä tullaan tukemaan yhä enemmän. Villiä ideointia, naurua, yllättäviä yhdistelmiä, monia uusia töitä  ja työn sirpaleita löytyi Vintagelaisille Suuren kilpailun myötä.

Tehtävä oli mennä kauppakeskukseen, etsiä konkreettiset työn sirpaleet ja tuotteistaa tämä tuote. Innokas ja hämmentynyt joukko lähti siis matkaan. Parhaat palkittaisiin. Tällaisia ajatuksia, mietteitä, ideoita, mietittävää mielessä jäsentyi tehtävästä, päivästä, muutosmuotoilusta ja uudesta työstä.

img_3240

Päivä on ollut lennokas, kaiken uuden sisäistämisessä menee varmasti ainakin viikko. Ilmapiiri Jaanan käynnin jälkeen on hämmentynyt mutta innostunut. Uusia tehtäviä ropisi kaikille pitämään kiireisenä ainakin jouluun.

Silmät ja korvat pidetään aina avoimina uusien työmahdollisuuksien löytämiseksi. Näiden työmahdollisuuksien työstämiseen lähdetään rohkeasti ja avoimin mielin. Sinun pitää osata kuvata oma osaamisesi mahdollisille työnantajille. Osaamisesi on tuotteistettava vähän paremmin ja näkyvämmin. Asiakkaalle on tehtävä myös helpoksi työpanoksesi ostaminen.  Tee itsestäsi siis helppo ja haluttava!

Kukaan ei palkkaa säälistä! Vintage Joensuu haluaa näyttää muutosmuotoilijansa energisinä, hyvän ilmapiirin tuojina, sosiaalisesti taitavina ja iloisina ryhmän jäseninä. Vintage Joensuulaisen kanssa on poikkeuksellisen kiva tehdä yhteistyötä!

img_3249

Vintage Joensuu vol2 ja sparraaja muutosmuotoilija  #60 Kati

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s